top of page

Bachbloesemtherape

Dieren zijn veel sterker en flexibeler dan mensen. Ze weten vaak onder slechte omstandigheden nog behoorlijk gezond en in geestelijk in evenwicht te blijven. Hun vermogen tot aanpassing is groot, erg groot. De mens, in zijn onwetendheid kan dan erg onzorgvuldig zijn. De juiste zorg voor emotioneel en fysiek welzijn van de dieren ontbreekt dan ook vaak. Deze onzorgvuldigheid ontstaat niet uit onwil of ongeïnteresseerdheid, maar uit onkunde.

Als u dit aan het lezen bent, dan geeft dat al aan dat je betrokken bent bij het welzijn van het dier in het algemeen en je eigen dier in het bijzonder.

 

De Bach-bloesemremedies behandelen het individuele dier, niet de symptomen of de ziekte van het dier. Ze werken specifiek op de emotionele gesteldheid. De remedies richten zich niet op het onderdrukken van negatieve stemmingen, maar op het omzetten naar een positieve houding. Ze hebben transformerende kwaliteiten; de positieve kwaliteit, die in de “schaduw” van de negatieve uiting stond, wordt naar voren gehaald, versterkt en in het bewustzijn gebracht.

Paniek, hevige angst, schuwheid, verlegenheid, onzekerheid, moedeloosheid, mistroostig, depressie, onverschilligheid, ongeconcentreerd, lusteloosheid, apathie, gereserveerd, arrogantie, ongeduldig, zenuwachtigheid, onderdanigheid, faalangsten, overdreven enthousiasme, aandacht vragen (overdreven), dominantie, enz,.....

Deze Bach bloesems worden gebruikt bij honden, katten en paarden, maar hebben ook al succes geboekt bij vissen, vogels en prairiehondjes.

 

Vraag een anamnese formulier aan via mail. Aan de hand van je antwoorden stel ik Bach Bloesems samen die jouw dier verder kunnen helpen. Dit kost u maar 35 €, ........waarvoor betaalt u? Mijn tijd om het formulier te behandelen, een flesje met de remedie en verzendkosten (Kiala) OF 37€ met Bpost. Afhalen is ook mogelijk, dan betaalt u slechts 31 €. Voor meer info Mail me

bottom of page