top of page

Paardencoach methodieken

* gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis

* een combinatie van paarden trainen, equicoaching, mindfulness, onspannings-, en ademhalingstechnieken, dans en bodyawareness

* een unieke wijze om jou te leren hoe je kan luisteren naar je paard en je eigen hart.

* 4 dagen met een kleine, intieme groep van max 6 personen

* start vanaf voorjaar 2016!

Bewustzijn en tegelijk rekening houden met het paard, want daar doen we het toch voor? Niet?

 

Mind the Horse is een programma dat loopt over  4 volle dagen. Met een groepje van maximun 6 personen. Hierin gaan we samen op het pad van zelfbewustzijn, zachtheid, flexibiliteit, ontspanning, vrede, innerlijke rust, vertrouwen, balans en “flow”. En we gaan dit allemaal doen via bodyawareness, mindfulness, ontspannings-, en ademhalingstechnieken, paardentaal (stukje ethologie), lichaamsbeleving, dans, equicoaching en training (rechtrichten en academische rijkunst). De deelnemers zullen leren hoe te luisteren naar hun innerlijke stem alsook naar de stem van het paard. We gaan ook op zoek naar oplossingen om al onze kleuren lief te hebben en onze belemmerende overtuigen te omarmen.

 

Doel?

Van jou een bewuste “paardenmens” te maken met een duidelijke missie en dit met heel veel sensitiviteit en soulfulness. Jouw “soulfire” aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat je een diepere band kunt hebben met je paard(en) door openheid, hartconnectie en het ervaren van balans en harmonie.

Door bodyawareness worden we ons bewust van de signalen die – gewild of niet - worden doorgegeven aan zowel anderen en paarden (en andere dieren).

 

Voor wie?

Paardenmensen, ruiters, trainers, coaches, therapeuten, etc……die echt meer diepgang willen in hun omgang met paarden. Deelnemers die de uitdaging willen aan gaan om met eigen thema’s  aan de slag te gaan. Bv loslaten en aanvaarden, zelfvertrouwen en eigenwaarde, grenzen en duidelijkheid, being in the moment en genieten.

 

De kracht van de groep

Je leert veel door het delen en ontvangen van ervaringen

In een veilige groep gevoelens delen en elkaar ondersteunen.

Een ervaringen van deelnemers:

Met een open geest en zonder concrete verwachtingen ben ik de eerste dag bij jou toegekomen en het voelde aan als 'thuiskomen' in een veilige, mooie en pure omgeving.

In een klein groepje met geweldige dames is het enorm verrijkend om samen op ontdekkingsreis te gaan met jou en de paarden.

Beste Petra,

Ik wou je graag nogmaals danken voor de fijne 4-daagse. Ik heb veel opgestoken over zowel mezelf als over mijn paard. Het contact tussen mij en mijn paarden gaat er zienderogen op vooruit, en dit door bewuster met hen om te gaan.

Dag Petra,

 

Ik heb zo genoten van jouw cursus, en vooral zoveel geleerd. Heb al paar dagen zonder zadel eventjes geoefend in het paddock (niet onze favoriete bezigheid) maar het is grappig hoe mijn aandacht volledig naar mijn lichaam gaat -of beter gezegd houding- en hoe zij daarop reageert. Vanmorgen heb ik een grote wandeling gemaakt en ik merk een verschil. Het 'kniebeweegdraven' is nog wat oefenen maar 'kheb door hoe't moet, eigenlijk inderdaad zoals je zelf zou stappen. En mijn rugpijn na een lange rit is heel wat minder. Er is dus zeker nog werk aan de winkel maar ik zie nu wel waar ik naartoe moet.

Dag Petra,

 

Wat kan ik zeggen, de MTH mist zijn effect niet. Dit moet altijd even inwerken, maar ik merk dat ik een bijzonder contact krijg met mijn paard. Ze komt me gewoon soms opzoeken en loopt als een hondje achter me aan (wat ze nooit eerder deed, because she's a queen). We leren allebei en ze vind het best ok als ik vanalles uitprobeer. Wat een fijngevoelige dieren. Dankjewel om ons een blik in hun innerlijke te gunnen!

 

lieve groetjes en we kijken uit naar onze volgende MTH

Praktisch

 

Dit programma kan ook op verplaatsing, bij jou in de buurt gegeven worden.

Contacteer me vrijblijvend.

 

 @ Waasmunster: 14 april 2019

 

we beslissen samen de 3 andere data (richting: 12/05, 16/06, 30/06)

 

Telkens van 10u tot 16 à 17u

 

Max 6 personen.

 

Eigen paard kan/mag meegebracht worden.

Je kan/mag werken met de paarden van De Paardenbloem.

 

Locatie: Waasmunster tenzij anders meegedeeld.

 

450€, lunch inbegrepen

 

Info en/of inschrijven: >>> Klik hier <<<

 

Inschrijvingen :

Schrijf je in vóór 15/03/2019, dan betaal je 400€ en krijg je een lekkere lunch op mijn kosten..........

 

 

 

 

 

 

bottom of page