top of page

Training/ workshops

Data kan in overleg! Zoek 4 deelnemers en doe als 5de gratis mee!!

De kracht van de leidmerrie

 

Of je nu een zware of een lichte leider bent, wordt door veel meer bepaald dan door kennis en ervaring. Het is vooral een houding. Paarden spiegelen zonder vooroordeel op je houding. ze begeleiden je tot bewustwording hiervan.
Deze workshop is niet alleen geschikt voor mensen die beter met hun paard willen omgaan, maar ook voor mensen die geen ervaring met paarden hebben.

 

Prijs 45 € - info/inschrijven via mail/contact - lees ook de voorwaarden.

Met 6 voeten op de grond


Grondwerk geeft een basis voor een vrije communicatie tussen mens en paard. Beginnende en gevorderde ruiters kunnen in het grondwerk makkelijker vertrouwd worden met alle aspecten van de beweging van hun paard, beter dan vanuit het zadel. Grondwerk maakt onzekere of bange ruiters in een ontspannen situatie met hun paard vertrouwd en versterkt ook het vertrouwen van het paard in zijn menselijke partner. Rechtrichten komt ook zeker hier aan bod!
 

Prijs: 45 € - info/inschrijven via mail/contact - lees ook de voorwaarden

Waar het om draait

 

 

Meestal kunnen we niet van longeren spreken en zien we een paard in een rondje lopen. Doelmatig longeren behoort tot de opleiding van iedere ruiter. Goed longeren is- evenals goed paardrijden- een kunst en vereist van diegene die longeert - evenals de ruiter in het zadel- belangstelling en liefde voor het paard, handigheid en ervaring. In deze workshop leer je de algemene regels en aanwijzingen om correct te longeren.
 

Prijs: 45 € - infi/ inschrijven via mai/contact - lees ook de voorwaarden

bottom of page